Kwaliteit primeert. Altijd!

in resultaat, in communicatie met onze klanten

Queromedia

QueroMedia = uw digitaal resultaat!

100% digitaal – Sinds 1999

Queromedia is een online communicatieagentschap opgericht in 1999 met hoofdzetel in Kontich, België. Dankzij een unieke intent-gebaseerde marketing visie, de focus op kwaliteit in communicatie en in medewerkers maken we elke keer weer het verschil!

Geboren met het zoekmachine marketing bloed, sociale beïnvloeding ingelepeld gekregen, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud (de content).

Click to tweet!

30+ experten

Onze waarden vormen de basis van onze dagelijkse inspanningen en worden uitgedragen door al onze medewerkers. Ze zijn gepassioneerd door onze diensten en alle aspecten van digitale marketing.

We staan onze klanten voortdurend bij en slagen erin om hun verwachtingen te overtreffen. Onbevangenheid, proactiviteit & toewijding zijn hiervoor de sleutelwoorden!

100+ projecten!

Onze klanten zijn ons grootste goed en we zijn best trots op ons palmares. Grote bedrijven kmo’s, overheidsbedrijven: elke klant en elk project is uniek.

Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten? Weet dan dat er vele bedrijven u zijn voorgegaan die Queromedia iedere dag hun vertrouwen schenken.


6608 dagen!

6608 dagen bestaat Queromedia reeds. En elke dag opnieuw voegen we daar een pak praktijkervaring aan toe. …


Queromedia in 5 punten

01
Voortrekker in interactieve marketing

Queromedia is een full-service digital marketingbedrijf met een internationale focus. Sinds zijn oprichting in 1999, speelt Queromedia een voortrekkersrol op het vlak van digitale marketing.

Wij optimaliseren uw online strategie en het rendement van uw website. U kiest uit een geïntegreerd pakket of à la carte. We beschikken over een meertalig, internationaal team van gedreven professionals die bijdragen aan het bereiken van uw doelstellingen.

In november 2006 heeft Fortis Venturing, de innovatietak van Fortis, een minderheidsparticipatie in Queromedia genomen ter ondersteuning van haar Europese expansie.

Begin 2009 kreeg Queromedia een kapitaalinjectie van het durfkapitaalfonds Arkafund, een initiatief van Dexia Bank (Belfius), Corelio en het ARKimedes-Fonds. De investering wordt voornamelijk aangewend om de diensten verder te professionaliseren en het team te versterken.

Eind september 2013 kwam er een einde aan de participatie van Arkafund in Queromedia. Dankzij een succesvolle management buy-out kregen oprichters Tom en Geert Bogaert de teugels volledig in handen. Het is hun ambitie om dé referentie te blijven in de sector en Queromedia verder uit te bouwen.

02
Full service search & content marketing

We zijn een partner die meedenkt en samen met u een strategie op maat uittekent.
Op die manier biedt Queromedia een volledige digitale marketing dienstverlening aan: acquire, convert & retain customers. Onze consultants gaan graag telkens net dat stapje verder voor u. We werken met een breed gamma van volledig geïntegreerde digitale marketing-kanalen. Onze diensten bestaan uit:

 • Uw website optimaal laten scoren op het internet (website optimalisatie of SEO)
 • Adverteren op de zoekmachines (Search Engine Advertising of pay-per-click campagnes)
 • Nieuwe websites en webshops bouwen op maat van de klant (Tech & Create)
 • Uw website gebruiksvriendelijker maken en meer bezoekers verleiden tot een aankoop (Website Usability)
 • Content marketing: wervende en wervelende teksten om uw prospecten te inspireren
 • Webstatistieken onder de loep nemen om het rendement van een website te verhogen (Web Analytics).
 • De strategie van uw merk verzorgen op sociale netwerken, online communities, blogs en andere vormen van interactieve online media (Social Media Marketing).

03
Lokale & Internationale merken vertrouwen ons

Wij werken met grote en internationale merken, marktleiders in hun niche, overheden en NGO’s, maar ook met middelgrote of startende bedrijven met minder grote marketingbudgetten. Ook met beperkte middelen slaagt u erin om mooie resultaten te boeken.

Digitale marketing is en blijft een van de meest kostenefficiënte marketingkanalen, dus hebben we pakketten op maat van elke budget. Onze klanten situeren zich in verschillende verticale markten, zoals finance, travel, retail, healthcare, manufacturing, media en entertainment. Een uitgebreid overzicht vindt u op onze referentielijst.

04
Uitzonderlijke staat van dienst

Queromedia heeft een uitzonderlijke staat van dienst opgebouwd. Onze professionals behoren tot de beste in hun soort, en zijn in staat om robuuste, complexe, effectieve en internationale digitale marketing campagnes te bouwen.

Wij weten dat uw merk uw belangrijkste goed is. Het is onze taak om de waarden van uw brand te laten schitteren terwijl u de best mogelijke return on investment voor uw digitale marketing acties verkrijgt. We servicen onze klanten vanuit een geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak en weten dat u rekent op dezelfde multi-channel rapportage voor al uw digitale marketing activiteiten.

05
Gepassioneerd door digitale marketing

Ten slotte zijn wij trots dat wij onze expertise kunnen staven met een aantal erkenningen:

 • ISO: 9001-2008 Certified
 • 1ste Belgische Google AdWords Qualified Company
 • 1ste Belgische Yahoo! Partner
 • 1ste Belgische Yahoo! IndexTools Key Alliance Partner
 • 1ste Belgische Microsoft AdExcellence Member
 • 1ste Belgische SEM-bedrijf erkend als Google Analytics Authorized Consultant

Onze missie in één zin: bedrijven in staat stellen om hun volledig digitaal marketing potentieel te realiseren en daarmee uitstekende resultaten te boeken.